Lista cumparaturi botez nasa

Ce trebuie sa cumpere nasa la botez

Daca urmeaza sa fii nasa la un botez si nu iti cunosti atributiile, accesand aceasta pagina vei invata pas cu pas cum trebuie sa te organizezi, astfel incat totul sa decurga asa cum iti doresti.

Noi suntem raspunsul la intrebarile tale si iti venim in ajutor cu sfaturi si solutii.

In primul rand, trebuie sa te informezi, apoi sa iti pregatesti o lista de cumparaturi si sa actionezi din timp pentru a fi sigura ca nu ai omis ceva.

Este obligatoriu ca lista ta sa contina urmatoarele articole:

  1. Lumanare botez

Acestea simbolizeaza, in general, lumina, iar la botez reprezinta binecuvantarea pe care sufletul bebelusului o primeste prin Taina Sfantului Botez. Ele pot fi personalizate si decorate dupa preferinta fiecaruia.

Atelierul Cuture Bebe va propune diverse variante de accesorizare, pe care le puteti vizualiza aici: Lumare botez

  1. Trusou botez

Acesta este un dar pe care nasii il ofera pruncului la ceremonia de increstinare. Setul trebuie sa contina tot ceea ce este necesar pentru a imbraca copilul si poate fi accesorizat si personalizat  dupa mai multe criterii: tematica, motive, preferinte personale.

Profesionistii de la Atelierul Couture Bebe iti vin in ajutor cu diverse variante, pe care le poti vedea aici: Trusou botez

  1. Panza mir.

Copilul va fi infasat intr-o bucata de panza, imediat ce preotul il va scoate din cristelnita. Aceasta poate fi personalizata cu initialele copilului sau dupa o anumita tematica.

  1. Sticluta de mir

Uleiul binecuvantat, numit “untdelemn al bucuriei”, cu care este uns pruncul, simbolizeaza faptul ca  acesta devine prin increstinare “uns al Domnului”.

Ungerea se face de catre preot, in semnul Sfintei Cruci. Dupa slujba, mirul se ia acasa si se pastreaza intr-o sticluta speciala, frumos decorata, pana a doua zi – cand se foloseste la obiceiul de imbaiare a micutului.

  1. Prosoape si sapun

Acestea sunt pentru preot. Ambele trebuie sa fie albe ca simbol al purificarii.

Atelierul Couture Bebe propune personalizarea acestora, in concordanta cu celelalte obiecte. Sticluta de mir, sapunul si prosopul pentru preot compun un set ce poate fi decorat dupa preferinta fiecaruia. Couture Bebe te inspira, dand un click aici: Trusou botez personalizat

  1. Cutia de trusou

In ea se pastreaza trusoul copilului pana la botez. Este practica, incapatoare si eleganta, fiind  decorata in culorile si tematica evenimentului dvs.

Iti propunem diverse variante aici: Cutie trusou botez 

7. Rochie botez

În pregătirea pentru ziua specială a botezului, alegerea rochiței perfecte pentru micuța protagonistă este esențială. O rochie botez trebuie să combine armonios stilul tradițional cu accente moderne, asigurând în același timp confortul bebelușului. În acest paragraf, vom explora opțiunile de rochițe de botez, punând accent pe materiale de înaltă calitate, designuri încântătoare și detalii fine, care aduc un plus de farmec acestei ocazii memorabile.

8 Costum botez baiat

Pe lângă rochia de botez, alegerea costumului pentru micul cavaler ce va fi botezat este un detaliu cheie. Un costum botez baiat trebuie să fie nu doar elegant, dar și confortabil, adaptat nevoilor unui bebeluș. Vom discuta în acest paragraf despre selecția de costume de botez bebe, evidențiind stiluri versatile, culori potrivite și texturi prietenoase pentru pielea delicată a bebelușului, toate menite să asigure că micuțul va arăta impecabil și se va simți minunat în această zi specială.